Het verhaal van Rianne (31)

Ondanks mijn drukke leven wilde ik toch graag bewust met mijn zwangerschap bezig zijn. De duidelijke structuur van de bijeenkomsten en de persoonlijke aandacht maakte Centering de juiste keuze voor mij.

Alle belangrijke onderwerpen werden door ons of de verloskundige ingebracht. Er was voldoende tijd om vragen te stellen en daarnaast leerden we elkaar goed kennen.  Het was fijn dat ik de mogelijkheid had om vragen, gevoelens en twijfels te bespreken. Ik was niet alleen en toch was er alle aandacht voor mij.

Ik hou ervan dat het een vastgesteld programma met een planning is. Je bent niet alleen en toch is er alle aandacht voor jou.

Ik hou ervan dat het een vastgesteld programma met een planning is. Je bent niet alleen en toch is er alle aandacht voor jou.

Doordat we tijdens de bijeenkomsten meer tijd hebben dan tijdens 1 op 1 consulten is er naast het programma tijd om aan te sluiten op de wensen en vragen van de deelnemers.

Je kunt meer vragen stellen en langer over iets doorpraten. Dat is niet alleen prettig voor jou maar ook belangrijk voor de verloskundige: zij hoort meer en kan beter begrijpen wat er voor jou en de andere vrouwen belangrijk is. Ook is er voldoende tijd voor inbreng van de deelnemers. Je bepaalt dus mee welke onderwerpen aandacht krijgen.

Wist je dat…