Het verhaal van Ayşe (36)

In mijn zwangerschap ben ik verhuisd naar een plaats waar we nog niet veel mensen kenden. Dat was voor mij een reden om deel te nemen aan Centering. Het was fijn om in een ongedwongen sfeer kennis te maken met andere (toekomstige) moeders en hun partners.

Tijdens de bijeenkomsten hebben we enorm veel aan elkaar gehad. We konden elkaar tips geven en lastige dingen van de zwangerschap bespreken.  We zijn goed voorbereid op de bevalling en de eerste weken met onze baby. Niet in 15 minuten klaar en buiten staan maar twee uur praten en nadenken over onderwerpen met vrouwen in dezelfde fase als ik.

Het is een feest om naar de bijeenkomsten te gaan! We hebben veel plezier en hebben ook buiten de bijeenkomsten veel steun aan elkaar.

Vrouwen die aan Centering doen zijn beter geïnformeerd door de combinatie van de inbreng van de deelnemers en de verloskundige.

Deelnemers aan Centering bijeenkomsten zijn allemaal even ver zwanger en ervaren dit op hun eigen manier. Met de kennis, ervaringen, tips en ondersteuning van de professionals en deelnemers krijgt iedere moeder de beste start voor haar gezin en haar kindje.

Wist je dat…